Fraud Blocker

Βιογραφικό

Γειά σου! 
Ασχολούμαι με το video & photo promotion καθώς και με το content creator επαγγελματικά τον τελευταίο χρόνο με ένα μοναδικό ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης και αμεσότητας που αρέσει στο κοινό που με ακολουθεί πιστά στα ελληνικά η στην κυπριακή διάλεκτο ανάλογα. 
Θα ήθελα να εκφράσω το ενδιαφέρον μου για μια πιθανή συνεργασία ως influencer για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. 
Με εξειδίκευση στον τομέα της δυναμικής γυναίκας, της οικογένειας, της ομορφιάς, της μόδας, των μαλλιών και του γενικότερου lifestyle, πιστεύω πως η συνεργασία μας μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με τη δυνατότητα μου να δημιουργώ εντυπωσιακό περιεχόμενο σε μορφή βίντεο και φωτογραφιών, μπορώ να προβάλω με αυθεντικότητα και ενθουσιασμό τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο κοινό. Είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία που θα οδηγήσει σε αναγνώριση και επιτυχία για και τις δύο μας πλευρές.

Αν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσουμε περαιτέρω αυτή την ευκαιρία συνεργασίας, είμαι πρόθυμη να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και να απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

Φιλικά,

Στέλλα

Υπηρεσίες του χρήστη Freelancer-194846

261803Προώθηση Υπηρεσίας ή Προϊών  που αφορά το καλό LifeStyle 261803Προώθηση Υπηρεσίας ή Προϊών  που αφορά το καλό LifeStyle
Προώθηση Υπηρεσίας ή Προϊών που αφορά το καλό LifeStyle
Τιμή 250€