Επίπεδα Freelancer

Ανέβα επίπεδο και κέρδισε μοναδικά προνόμια

Επίπεδα

Στο koalla σου δίνουμε τη δυνατότητα να μετατρέψεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου σε μία χρήσιμη πηγή εσόδων. Επένδυσε στην ποιότητα και την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σου, κράτησε τους πελάτες σου ευχαριστημένους και προώθησε σωστά το προφίλ σου για να ανέβεις γρήγορα επίπεδο freelancer και να επωφεληθείς από τα μοναδικά προνόμια που σου προσφέρουμε.


Level 1 Νεοσύλλεκτος

Περιγραφή

Όταν εγγραφείς για πρώτη φορά στην πλατφόρμα μας μεταφέρεσαι αυτόματα στο επίπεδο 1. Στο level αυτό υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί ενώ επιπλέον λαμβάνεις το 85% από τη συνολική αξία της παραγγελίας σου (υπάρχει η παρακράτηση koalla 15% για τα λειτουργικά μας έξοδα). Ανέβασε ελκυστικές προσφορές και προώθησε το προφίλ σου μέχρι να ανακαλύψεις τι νέο υπάρχει στο επόμενο επίπεδο!


Level 2

Λοχίας

Περιγραφή

Για να ανέβεις στο επίπεδο 2 θέλουμε να αποδείξεις στην κοινότητα του koalla ότι είσαι ένας αξιόπιστος και καταρτισμένος freelancer. Ολοκλήρωσε παραγγελίες αξίας 50€ και άνω, διατήρησε την βαθμολογία σου πάνω από 90% και… Συγχαρητήρια! Μόλις κέρδισες με την αξία σου το επίπεδο του Λοχία. Στο level αυτό λαμβάνεις το 85% της συνολικής αξίας κάθε παραγγελίας που ολοκληρώνεις. Και μην ξεχνάς: Όσο πιο ψηλά βρίσκεσαι στην βαθμίδα ιεραρχίας τόσο πιο εύκολα κερδίζεις νέους πελάτες με το ελκυστικό προφίλ σου.


Level 3

Λοχαγός

Περιγραφή

Ολοκλήρωσες τουλάχιστον 10 παραγγελίες τους τελευταίους δύο μήνες αξίας 100€ και άνω με άριστες αξιολογήσεις (<95%) και απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες; Τότε κέρδισες επάξια το βαθμό του Λοχαγού! Στο επίπεδο 3 έχεις τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις μία σειρά από μοναδικά προνόμια που θα σε βοηθήσουν να προσφέρεις έξτρα παροχές στους πελάτες σου και να εξασφαλίσεις υψηλότερο εισόδημα. Σε αυτό το επίπεδο το ποσοστό προμήθειάς μας πέφτει μόλις στο 13% από την αξία κάθε παραγγελίας που αναλαμβάνεις. Συνέχισε την εξαιρετική δουλειά και θα ανταμειφθείς σύντομα


Level 4

Στρατηγός

Περιγραφή

Αν έχεις ολοκληρώσει περισσότερες από 20 παραγγελίες στην πλατφόρμα μας τότε μπορείς να απολαύσεις το υψηλότερο επίπεδο freelancer στο koalla. Ως Στρατηγός λαμβάνεις πλέον το 90% της συνολικής αξίας των ολοκληρωμένων παραγγελιών σου καθώς πιστεύουμε ότι η σκληρή δουλειά σου πρέπει να ανταμειφθεί με μικρότερες χρεώσεις. Για σένα, το koalla έχει πλέον εξελιχθεί σε μία σταθερή πηγή σημαντικών εσόδων και έχεις γίνει ένα από τα αστέρια μας. Συνέχισε να προσφέρεις τις εξαιρετικές υπηρεσίες σου και εμείς θα συνεχίσουμε να σου παράσχουμε μοναδικά προνόμια ως επιβράβευση για τη αποτελεσματική συνεργασία μας.

Είσαι έτοιμος να γίνεις ένας από τους freelancers του koalla ;