Ο Στόχος Μας

Το koalla είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα παροχής online υπηρεσιών η οποία αφουγκραζόμενη την επιτακτική ανάγκη για εκσυγχρονισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας δημιούργησε μια ομάδα από έμπειρους και καταρτισμένους freelancers για να καλύψουν κάθε σου ψηφιακή ανάγκη. Στόχος μας είναι να δώσουμε σε κάθε επαγγελματία τη δυνατότητα να επωφεληθεί από τις γνώσεις και τις εξειδικευμένες ικανότητες της ομάδας μας όσο μακριά και αν βρίσκεται η επιχείρηση του για να αυξήσει και να βελτιώσει άμεσα και αποτελεσματικά την ψηφιακή παρουσία του.

Η πλήρης ικανοποίηση και προστασία όλων των χρηστών της ιστοσελίδας μας είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά που έχουμε θεσπίσει από την πρώτη στιγμή ως αναπόσπαστο γνώρισμα της εταιρίας μας. Με ένα κλικ δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να εισέλθουν στο μαγικό κόσμο της τεχνολογικής εξειδίκευσης και της ψηφιακής ανάπτυξης από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους. Μεταξύ άλλων, η κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων, η προώθηση επιχειρήσεων με ελκυστικό SEO, στοχευμένη διαφήμιση και αποτελεσματικό marketing καθώς και η συγγραφή επαγγελματικών άρθρων, αποτελούν κάποιες από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας. Με βασικό γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς έχουμε δημιουργήσει την πρώτη υπερσύγχρονη πλατφόρμα παροχής online υπηρεσιών στην Ελλάδα για να διευκολύνουμε την ζωή χιλιάδων επαγγελματιών και να τους δώσουμε την ευκαιρία να δουν την επιχείρηση τους να εξελίσσεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η ιστορία μας ξεκίνησε κάπου στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο, όταν μία ομάδα νέων Ελλήνων επιχειρηματιών αποφάσισε να εισέλθει στον κόσμο της διαδικτυακής αγοραπωλησίας. Μην έχοντας τη δυνατότητα επαφής με τους κατάλληλους τεχνικούς λόγω απόστασης, η ανάγκη για τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας που θα συνδέει πελάτες και freelancers για την άμεση εξυπηρέτηση όλων των ψηφιακών αιτημάτων ήταν πια εμφανής. Με τα κεντρικά μας γραφεία στο Λονδίνο και νέα παραρτήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουμε καταφέρει να εμπλουτίσουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε για να βρίσκεται εύκολα και γρήγορα ότι κι αν χρειάζεστε! Το κίνητρο μας είναι η ικανοποίηση που προσφέρουμε σε όλους τους χρήστες μας κάθε μέρα και η ανταμοιβή μας τα θετικά σας σχόλια!

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Κάνε εγγραφή και ανέβασε το αίτημα σου για να λάβεις προσφορές!