Πως δουλεύει;

Ανακάλυψε την πιο ασφαλή, σύγχρονη και λειτουργική πλατφόρμα για να αγοράσεις ή να προωθήσεις τις online υπηρεσίες σου.

Πελάτες

Από την δημιουργία logo για την επιχείρηση σου μέχρι την κατασκευή μιας ελκυστικής ιστοσελίδας για να προωθήσεις την δουλειά σου, η koalla είναι εδώ για να σου προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητάς. Για όλα τα χρονοβόρα τεχνικά ζητήματα που σε δυσκολεύουν, οι freelancers της ομάδας μας έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία για σου προσφέρουν λύση άμεσα και οικονομικά. Οτιδήποτε κι αν χρειάζεσαι για να εξασφαλίσεις τη μέγιστη επισκεψιμότητα στο site σου, ανακάλυψε το σήμερα στην πλατφόρμα μας εύκολα και γρήγορα.

1. Βρες την υπηρεσία που χρειάζεσαι

Με μία απλή αναζήτηση, ανακάλυψε την παραγγελία που σου κάνει κλικ. Δημιούργησε δωρεάν το λογαριασμό σου με ένα μόνο email και ανακάλυψε έτοιμες προσφορές από freelancers που εξειδικεύονται στις online υπηρεσίες που αναζητείς. Σύγκρινε τιμές και χρόνους παράδοσης και επέλεξε την προσφορά που ταιριάζει περισσότερο στο budget και τις ανάγκες σου. Αν πάλι δεν έχεις καταφέρει να αποφασίσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπορείς να προσθέσεις τις προσφορές που σε ενδιαφέρουν στα ‘Αγαπημένα’ σου για να τις συγκρίνεις και να διαλέξεις αργότερα με την ησυχία σου. Μπορείς επίσης να ελέγξεις τις αξιολογήσεις που θα βρεις σε κάθε προσφορά, αν υπάρχουν, για να έχεις μία ολοκληρωμένη γνώμη για κάθε υπηρεσία που σε ενδιαφέρει. Φυσικά, εάν εξακολουθείς να έχεις απορίες ή χρειάζεσαι διευκρινήσεις για κάποια προσφορά, στείλε μήνυμα στον freelancer που σε ενδιαφέρει στο πεδίο ‘Επικοινωνία’.

2. Ανέβασε το αίτημα σου

Δεν βρήκες αυτό που χρειάζεσαι; Μην ανησυχείς το έχουμε σκεφτεί και αυτό! Μπορείς εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσεις το δικό σου αίτημα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να λάβεις προσφορές από freelancers που εξειδικεύονται στο αντικείμενο σου. Μόλις βρεις την προσφορά που σε ενδιαφέρει ολοκλήρωσε την αγορά σου μέσω κάρτας ή PayPal και άσε τα υπόλοιπα στον freelancer σου. Αμέσως, θα μεταφερθείς αυτόματα στη σελίδα της ολοκληρωμένης παραγγελίας όπου θα μπορείς να ελέγξεις το χρόνο που απομένει μέχρι την τελική παράδοση καθώς και κάποιες βασικές πληροφορίες που θα χρειαστεί ο freelancer σου για την ολοκλήρωση του έργου σου. Για κάθε αγορά που πραγματοποιείς μέσω της πλατφόρμας μας, η πληρωμή σου παραμένει ασφαλής καθώς είσαι πάντα προστατευμένος από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων koalla. Ναι, πολύ σωστά κατάλαβες! Για τη μέγιστη ασφάλεια σου, η πληρωμή σου δεν απελευθερώνεται στον freelancer σου μέχρι να ελέγξεις και να επιβεβαιώσεις την πλήρη ικανοποίηση σου για το έργο που παρέλαβες.

3. Κράτησε επαφή με τον Freelancer

Η σύγχρονη πλατφόρμα μας σου δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείς απευθείας με τον freelancer σου για να μπορείς να είσαι διαρκώς ενημερωμένος για την εξέλιξη της παραγγελίας σου. Μέσω της chat συνομιλίας σας μπορείς να αποστείλεις όλα τα απαραίτητα αρχεία και έγγραφα για την ολοκλήρωση του έργου σου και ταυτόχρονα να ενημερώσεις freelancer σου με οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστεί. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται ρητά η ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων όπως email και τηλέφωνο για να μπορείς να παραμείνεις προστατευμένος από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων koalla. Μην ξεχνάς ότι η εργασία σου θα παραδοθεί αυστηρά εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας της. Διαφορετικά, μπορείς να επιλέξεις την ακύρωση της συνεργασίας σας με επιστροφή χρημάτων.

4. Δώσε την έγκριση σου

Η ασφάλεια και η ποιότητα των online υπηρεσιών που παρέχουμε είναι η βασική προτεραιότητα της ομάδας μας. Έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση σου, η πληρωμή σου απελευθερώνεται στον freelancer μόνο αφού ενημερώσεις τη συναλλαγή ως ολοκληρωμένη μετά την πλήρη παράδοση της παραγγελίας σου. Αν λάβεις μια παραγγελία που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου – Αιτήσου δωρεάν την τροποποίησή της μέσω της πλατφόρμας και ο freelancer σου θα ξεκινήσει άμεσα τις απαραίτητες διορθώσεις μέχρι να μείνεις πλήρως ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Για να βοηθήσεις την κοινότητα του koalla ενημερώνοντας και άλλους πελάτες μας, μπορείς στο τέλος να αφήσεις μία αξιολόγηση για την εμπειρία σου σε κάθε παραγγελία.


Freelancers

Στο koalla έχεις τη δυνατότητα να μετατρέψεις τις γνώσεις, το ταλέντο και το χόμπι σου σε μία μόνιμη πηγή εσόδων. Είμαστε εδώ για να σου παρέχουμε ασφάλεια, προστασία και έγκαιρες πληρωμές ώστε να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για λοιπές διαδικασίες όπως την εύρεση πελατών και την τιμολόγηση των υπηρεσιών σου. Αν διαθέτεις την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να μπεις στην ομάδα των freelancers μας μην περιμένεις άλλο! Δημιούργησε δωρεάν το λογαριασμό σου και κέρδισε χρήματα αξιοποιώντας αποτελεσματικά τις γνώσεις σου. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να εργάζεσαι για τον εαυτό σου από όπου και αν βρίσκεσαι!

1. Δημιούργησε τη προσφορά σου

Ξεκίνα με την εγγραφή σου εισάγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία σου και ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με τις δεξιότητες και την εμπειρία σου. Μην ξεχνάς πως σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης koalla, απαγορεύεται να συμπληρώσεις την επωνυμία μιας εταιρίας ή οποιαδήποτε άλλα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία. Για την επιτυχή πληρωμή σου από την ομάδα μας είναι απαραίτητο να διαθέτεις PayPal λογαριασμό και να τον εισάγεις στο σχετικό πεδίο κατά την εγγραφή σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις PayPal σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τον παρακάτω Οδηγό Δημιουργίας PayPal που αναλύει όλα τα βήματα για να αποκτήσεις δωρεάν τον δικό σου λογαριασμό. Στη συνέχεια, ανέβασε την προσφορά σου σύμφωνα πάντα με το αντικείμενο σου και δώσε μία πλήρη περιγραφή της υπηρεσίας που προσφέρεις. Πρόσθεσε εικόνες και ειδικές οδηγίες προς τους πελάτες σου για να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν επιθυμείς μπορείς να συμπεριλάβεις πρόσθετες υπηρεσίες σε κάθε παραγγελία (π.χ. ταχεία παράδοση) με επιπλέον χρέωση. Διαθέτεις πολλά ταλέντα; Τότε μη σταματάς… Δημιούργησε όσες προσφορές επιθυμείς για να καλύψεις όλο το εύρος των ικανοτήτων σου. Ωστόσο, θυμήσου να είσαι απόλυτα ακριβής σχετικά με τις υπηρεσίες που μπορείς να προσφέρεις ώστε οι πελάτες σου να γνωρίζουν ακριβώς τι θα παραλάβουν μετά την ολοκλήρωση της αγοράς τους. Επιπλέον, φρόντισε να ελέγχεις συχνά τα αιτήματα που υποβάλλονται στην πλατφόρμα μας για να δίνεις επιμέρους προσφορές στους πελάτες απευθείας. Για κάθε προσφορά που δίνεις σε μια παραγγελία που σε ενδιαφέρει, ο πελάτης ενημερώνεται αυτόματα και μπορεί να αγοράσει κατευθείαν την προσφορά σου ή να ξεκινήσει μία online συνομιλία μαζί σου. Κι αν θέλεις να αγοράσεις εσύ μια προσφορά κάποιου συναδέλφου; Έχουμε φροντίσει και γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να γραφτείς ως πελάτης καθώς έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις όποια προσφορά επιθυμείς για προσωπική χρήση και να την διαχειρίζεσαι από την καρτέλα ‘Αιτήματα’ στο προφίλ σου.

2. Διατήρησε συχνή επικοινωνία

Κέρδισες την πρώτη σου παραγγελία, και τώρα; Θα λάβεις αυτόματα μία ειδοποίηση μέσω email και η συγκεκριμένη παραγγελία θα εμφανιστεί στη σελίδα ‘Ενεργές Πωλήσεις’ στο προφίλ σου. Μπορείς, πλέον, να ξεκινήσεις να δουλεύεις σε αυτήν! Θυμήσου να απαντάς άμεσα σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών σου. Άλλωστε, η αποτελεσματική και έγκαιρη επικοινωνία είναι βασική προϋπόθεση για κάθε επιτυχημένη συνεργασία. Μέσω της chat συνομιλίας, μπορείς να ζητήσεις χρήσιμες διευκρινήσεις αλλά και να ενημερώνεις τον πελάτη σου για την εξέλιξη της παραγγελίας του. Για την ασφάλεια όλων των χρηστών μας απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε ανταλλαγή ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων (email, τηλέφωνο, skype, κλπ.) με τους πελάτες σου στο koalla.

3. Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου

Πριν προχωρήσεις στην αποστολή του ολοκληρωμένου έργου στον πελάτη σου βεβαιώσου ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του καθώς κάθε πελάτης στην πλατφόρμα μας έχει τη δυνατότητα να ζητήσει τροποποιήσεις στην παραγγελία του αν δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Επιπλέον, φρόντισε να παραδίδεις όλες τις παραγγελίες σου σύμφωνα με την διορία που έχεις ορίσει για να αποφύγεις πιθανές ακυρώσεις. Αφού ο πελάτης σου εγκρίνει το έργο που παρέλαβε μπορείς να προβείς στην Ανάληψη Χρημάτων από την καρτέλα ‘Πληρωμές’. Η πληρωμή σου θα απελευθερωθεί άμεσα στο PayPal σου και θα μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σου από τη διαχείριση του PayPal προφίλ σου. Για να μπορείς να κάνεις ‘Ανάληψη Χρημάτων’ είναι απαραίτητο να έχεις ελάχιστο διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό σου 10 €. Το έψαχνες; Το κάναμε για εσένα ξεκάθαρα χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς ψιλά γράμματα και χωρίς περιττές καθυστερήσεις!

4. Ενίσχυσε το προφίλ σου

Όσες περισσότερες παραγγελίες ολοκληρώνεις επιτυχώς και εντός προθεσμίας στην πλατφόρμα μας τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνεις Επίπεδο! Επιπλέον, εξασφαλίζεις πολύτιμες αξιολογήσεις από τους ευχαριστημένους πελάτες σου για να προσελκύσεις περισσότερες προβολές στο μέλλον με το ελκυστικό προφίλ σου. Ακόμα, για να σε βοηθήσουμε να ανέβεις γρήγορα επίπεδο στην πλατφόρμα μας σου δίνουμε τη δυνατότητα να κάνεις ‘Προώθηση’ μία προσφοράς σου που θα εμφανίζεται ψηλά στις αναζητήσεις και στις HOT Προσφορές στην αρχική σελίδα του koalla με μια έξτρα χρέωση

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Κάνε εγγραφή και ανέβασε το αίτημα σου για να λάβεις προσφορές!