Πως Δουλεύει

Μόλις ανακάλυψες την πιο ασφαλή και σύγχρονη πλατφόρμα

με online υπηρεσίες για κάθε επιχείρηση.

Πελάτες

Όποια και αν είναι η ψηφιακή σου ανάγκη από υπηρεσίες Digital Marketing μέχρι την εύρεση νέου influencer για να προωθήσει τα προϊόντα σου, εδώ θα βρεις εκατοντάδες υπηρεσίες από επαγγελματίες freelancers.

1. Διάλεξε την υπηρεσία σου

Βρες την υπηρεσία που χρειάζεσαι, εξερευνώντας εκατοντάδες προσφορές από freelancers. Σε κάθε υπηρεσία που θα μπαίνεις, ο freelancer έχει δημιουργήσει μία λεπτομερή περιγραφή για το τι ακριβώς θα παραλάβεις με την αγορά της, καθώς επίσης και τον χρόνο παράδοσης. Διάλεξε την υπηρεσία που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες και άσε τα υπόλοιπα στον freelancer σου.

2. Ολοκλήρωσε την αγορά σου

Μπορείς να αγοράσεις την υπηρεσία σου με 3 απλά κλικ πληρώνοντας με ασφάλεια μέσω κάρτας ή PayPal. Εμείς θα σε προστατεύουμε με την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων koalla καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας με τον freelancer σου. Αυτόματα, η εταιρία μας θα εκδώσει και θα σου αποστείλει απόδειξη ή τιμολόγιο αναλόγως αν είσαι ιδιώτης ή επιχείρηση.

3. Ενημερώσου από τον freelancer σου

Ο freelancer σου θα σε κρατάει ενήμερο για την πρόοδο της παραγγελίας σου και θα μπορείτε να συνομιλείτε απευθείας μέσω live chat στην πλατφόρμα μας. Για τη δική σου ευκολία, κάθε φορά που θα λαμβάνεις ένα νέο μήνυμα στο προφίλ σου θα σου έρχεται αυτόματα μία ειδοποίηση στο email σου.

4. Παρέλαβε αυτό ακριβώς που ζήτησες!

Στο koalla θα είσαι προστατευμένος ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. Με την ολοκλήρωση και παράδοση της υπηρεσίας σε εσένα, θα έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις τη δουλειά του freelancer και να την αποδεχθείς ή να του ζητήσεις νέες τροποποιήσεις. Μην ξεχάσεις να αφήσεις μία αξιολόγηση για την εμπειρία σου.


Freelancers

Στο koalla έχεις τη δυνατότητα να μετατρέψεις τις γνώσεις, το ταλέντο και το χόμπι σου σε μία μόνιμη πηγή εσόδων. Είμαστε εδώ για να σου παρέχουμε ασφάλεια, προστασία και έγκαιρες πληρωμές ώστε να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για λοιπές διαδικασίες όπως την εύρεση πελατών και την τιμολόγηση των υπηρεσιών σου. Αν διαθέτεις την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να μπεις στην ομάδα των freelancers μας μην περιμένεις άλλο! Δημιούργησε δωρεάν το λογαριασμό σου και κέρδισε χρήματα αξιοποιώντας αποτελεσματικά τις γνώσεις σου. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να εργάζεσαι για τον εαυτό σου από όπου και αν βρίσκεσαι!

1. Δημιούργησε τη προσφορά σου

Ξεκίνα με την εγγραφή σου εισάγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία σου και ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με τις δεξιότητες και την εμπειρία σου. Μην ξεχνάς πως σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης koalla, απαγορεύεται να συμπληρώσεις την επωνυμία μιας εταιρίας ή οποιαδήποτε άλλα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία. Για την επιτυχή πληρωμή σου από την ομάδα μας είναι απαραίτητο να διαθέτεις PayPal λογαριασμό και να τον εισάγεις στο σχετικό πεδίο κατά την εγγραφή σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις PayPal σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τον παρακάτω Οδηγό Δημιουργίας PayPal που αναλύει όλα τα βήματα για να αποκτήσεις δωρεάν τον δικό σου λογαριασμό. Στη συνέχεια, ανέβασε την προσφορά σου σύμφωνα πάντα με το αντικείμενο σου και δώσε μία πλήρη περιγραφή της υπηρεσίας που προσφέρεις. Πρόσθεσε εικόνες και ειδικές οδηγίες προς τους πελάτες σου για να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν επιθυμείς μπορείς να συμπεριλάβεις πρόσθετες υπηρεσίες σε κάθε παραγγελία (π.χ. ταχεία παράδοση) με επιπλέον χρέωση. Διαθέτεις πολλά ταλέντα; Τότε μη σταματάς… Δημιούργησε όσες προσφορές επιθυμείς για να καλύψεις όλο το εύρος των ικανοτήτων σου. Ωστόσο, θυμήσου να είσαι απόλυτα ακριβής σχετικά με τις υπηρεσίες που μπορείς να προσφέρεις ώστε οι πελάτες σου να γνωρίζουν ακριβώς τι θα παραλάβουν μετά την ολοκλήρωση της αγοράς τους. Επιπλέον, φρόντισε να ελέγχεις συχνά τα αιτήματα που υποβάλλονται στην πλατφόρμα μας για να δίνεις επιμέρους προσφορές στους πελάτες απευθείας. Για κάθε προσφορά που δίνεις σε μια παραγγελία που σε ενδιαφέρει, ο πελάτης ενημερώνεται αυτόματα και μπορεί να αγοράσει κατευθείαν την προσφορά σου ή να ξεκινήσει μία online συνομιλία μαζί σου. Κι αν θέλεις να αγοράσεις εσύ μια προσφορά κάποιου συναδέλφου; Έχουμε φροντίσει και γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να γραφτείς ως πελάτης καθώς έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις όποια προσφορά επιθυμείς για προσωπική χρήση και να την διαχειρίζεσαι από την καρτέλα ‘Αιτήματα’ στο προφίλ σου.

2. Διατήρησε συχνή επικοινωνία

Κέρδισες την πρώτη σου παραγγελία, και τώρα; Θα λάβεις αυτόματα μία ειδοποίηση μέσω email και η συγκεκριμένη παραγγελία θα εμφανιστεί στη σελίδα ‘Ενεργές Πωλήσεις’ στο προφίλ σου. Μπορείς, πλέον, να ξεκινήσεις να δουλεύεις σε αυτήν! Θυμήσου να απαντάς άμεσα σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών σου. Άλλωστε, η αποτελεσματική και έγκαιρη επικοινωνία είναι βασική προϋπόθεση για κάθε επιτυχημένη συνεργασία. Μέσω της chat συνομιλίας, μπορείς να ζητήσεις χρήσιμες διευκρινήσεις αλλά και να ενημερώνεις τον πελάτη σου για την εξέλιξη της παραγγελίας του. Για την ασφάλεια όλων των χρηστών μας απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε ανταλλαγή ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων (email, τηλέφωνο, skype, κλπ.) με τους πελάτες σου στο koalla.

3. Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου

Πριν προχωρήσεις στην αποστολή του ολοκληρωμένου έργου στον πελάτη σου βεβαιώσου ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του καθώς κάθε πελάτης στην πλατφόρμα μας έχει τη δυνατότητα να ζητήσει τροποποιήσεις στην παραγγελία του αν δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Επιπλέον, φρόντισε να παραδίδεις όλες τις παραγγελίες σου σύμφωνα με την διορία που έχεις ορίσει για να αποφύγεις πιθανές ακυρώσεις. Αφού ο πελάτης σου εγκρίνει το έργο που παρέλαβε μπορείς να προβείς στην Ανάληψη Χρημάτων από την καρτέλα ‘Πληρωμές’. Η πληρωμή σου θα απελευθερωθεί άμεσα στο PayPal σου και θα μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σου από τη διαχείριση του PayPal προφίλ σου. Για να μπορείς να κάνεις ‘Ανάληψη Χρημάτων’ είναι απαραίτητο να έχεις ελάχιστο διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό σου 10 €. Το έψαχνες; Το κάναμε για εσένα ξεκάθαρα χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς ψιλά γράμματα και χωρίς περιττές καθυστερήσεις!

4. Ενίσχυσε το προφίλ σου

Όσες περισσότερες παραγγελίες ολοκληρώνεις επιτυχώς και εντός προθεσμίας στην πλατφόρμα μας τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνεις Επίπεδο! Επιπλέον, εξασφαλίζεις πολύτιμες αξιολογήσεις από τους ευχαριστημένους πελάτες σου για να προσελκύσεις περισσότερες προβολές στο μέλλον με το ελκυστικό προφίλ σου. Ακόμα, για να σε βοηθήσουμε να ανέβεις γρήγορα επίπεδο στην πλατφόρμα μας σου δίνουμε τη δυνατότητα να κάνεις ‘Προώθηση’ μία προσφοράς σου που θα εμφανίζεται ψηλά στις αναζητήσεις και στις HOT Προσφορές στην αρχική σελίδα του koalla με μια έξτρα χρέωση

Ψάχνεις κάτι πιο συγκεκριμένο και χρειάζεσαι απευθείας προσφορές;

Ανέβασε το αίτημα σου στους freelancers!