Πως Δουλεύει

Στο koalla θα βρεις την ιδανική υπηρεσία για εσένα με 1 μόλις κλικ!

3 Βήματα

Εξερεύνησε μέσα από χιλιάδες υπηρεσίες σε κατηγορίες όπως Σχεδιασμός logo, Μεταφράσεις, Επεξεργασία Βίντεο και πάρα πολλές άλλες. Τόσο απλά και εύκολα:

1. Διάλεξε την υπηρεσία σου

Κάθε φορά που θα μπαίνεις σε μια υπηρεσία θα βλέπεις φωτογραφίες από δείγματα δουλειάς του freelancer αλλά και μία ολοκληρωμένη περιγραφή για το τι ακριβώς θα παραλάβεις με την αγορά αυτής. Κάθε υπηρεσία αναγράφει τον Ακριβή Χρόνο Παράδοσης για να σε βοηθήσει να διαλέξεις την ιδανική υπηρεσία για εσένα.

2. Αγόρασε την με ένα κλικ

Αποφάσισε αν θέλεις να προσθέσεις Έξτρα Εργασίες στην υπηρεσία σου και ολοκλήρωσε την αγορά σου με ασφάλεια. Η εταιρία μας σε προστατεύει με την Εγγύηση Ασφαλών Πληρωμών koalla καθώς η πληρωμή σου δεν θα απελευθερωθεί στον freelancer μέχρι να επιβεβαιώσεις την τελική παράδοση της παραγγελίας σου.

3. Έλεγξε την παραγγελία σου

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σου με τον freelancer, μπορείς να συνομιλείς μαζί του μέσω live chat για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις σου. Με την παράδοση της παραγγελίας σου θα μπορείς να την ελέγξεις και να αιτηθείς οποιαδήποτε τροποποίηση μέχρι να είσαι 100% ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Χρειάζεσαι κάτι πιο συγκεκριμένο;

Για σένα που δεν βρήκες την υπηρεσία που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σου Δημιούργησε το Αίτημα σου Δωρεάν. Περιέγραψε όλες τις απαιτήσεις σου, επίλεξε την κατάλληλη κατηγορία και λάβε προσφορές από επαγγελματίες freelancers που εξειδικεύονται στο αντικείμενο που ψάχνεις. Διάλεξε τον freelancer που καλύπτει τα κριτήρια σου και συνομίλησε απευθείας μαζί του πριν αγοράσεις την προσφορά του.

Βίντεο Οδηγοί του koalla

Εύρεση και Αγορά Υπηρεσίας

Δημιουργία Νέου Αιτήματος

Γίνε Influencer του koalla


Freelancers

Για να μάθεις πως μπορείς να γίνεις και εσύ ένας επιτυχημένος freelancer του koalla εντελώς δωρεάν κάνε κλικ εδώ

Ψάχνεις κάτι πιο συγκεκριμένο και χρειάζεσαι απευθείας προσφορές;

Ανέβασε το αίτημα σου στους freelancers!