Συχνές Ερωτήσεις

Τι είδους υπηρεσίες παρέχετε;

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις online υπηρεσίες για να καλύψεις οποιαδήποτε ψηφιακή σου ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, οι freelancers εξειδικεύονται σε:


  • Ιστοσελίδες και Προγραμματισμό (Κατασκευή και Φιλοξενία ιστοσελίδων, Ανάπτυξη Εφαρμογής (app), Δημιουργία Plugin και Λογισμικού)
  • Προώθηση Επιχειρήσεων (Διαφήμιση Google και Social Media, SEO Βελτιστοποίηση, Συμβουλές Marketing)
  • Σχεδιασμό και Γραφιστική (Σχεδιασμός logo, καρτών και φυλλαδίων, 3D animation κ.α.)
  • Ήχος και Βίντεο (Επεξεργασία Βίντεο, Δημιουργία Υποτίτλων κ.α.)
  • Συγγραφή (Κείμενα για ιστοσελίδες, Μεταφράσεις, Σύνταξη Βιογραφικού κ.α.)
  • Lifestyle (Viral videos & stories, Εύρεση Influencer, Gaming κ.α.)

Με μία απλή αναζήτηση βρες την ψηφιακή υπηρεσία που σου κάνει κλικ!

Τι είναι η Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων koalla; 

Η προστασία σου είναι η βασική μας προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, σου προσφέρουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια συνεργασίας σου με έναν freelancer αλλά και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων koalla. Τα χρήματα σου παραμένουν ασφαλή καθώς απελευθερώνονται στον freelancer μόνο μετά την δική σου επιβεβαίωση. Δεν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα; Αιτήσου τις απαραίτητες τροποποιήσεις και διορθώσεις της παραγγελίας σου μέχρι να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσης να θυμάσαι, σε περίπτωση που ο freelancer σου αποτύχει να σου παραδώσει την παραγγελία σου εντός της διορίας, έχεις το δικαίωμα να αιτηθείς την ολική επιστροφή χρημάτων με ένα μόλις κλικ χωρίς ερωτήσεις και καθυστερήσεις!

Πως αγοράζω μια προσφορά; 

Δημιούργησε δωρεάν το λογαριασμό σου μόνο με το email σου και ανακάλυψε έτοιμες προσφορές από freelancers που εξειδικεύονται στην online υπηρεσία που αναζητείς. Μην παραλείψεις να κάνεις επαλήθευση του λογαριασμού σου στο αυτόματο μήνυμα που έλαβες στο email σου. Βρες με μία απλή αναζήτηση τις έτοιμες προσφορές των freelancer μας. Σύγκρινε τιμές και χρόνους παράδοσης και επέλεξε την προσφορά που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την αγορά σου με οποιαδήποτε πιστωτική / χρεωστική κάρτα (MasterCard, Visa, American Express) διαθέτεις ή μέσω της ασφαλούς ιστοσελίδας PayPal. Και αυτό ήταν όλο! Η παραγγελία σου δημιουργήθηκε και μπορείς πλέον να ενημερώνεσαι με την εξέλιξη της από τον freelancer σου μέσω chat μηνυμάτων.

Και εάν δεν βρίσκω αυτό που θέλω;  

Μην ανησυχείς! Μπορείς να ανεβάσεις το αίτημά σου στη ‘Δημοσίευση Αιτήματος’ συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία (τίτλος, περιγραφή του αιτήματος, κατηγορία, προθεσμία παράδοσης). Όλοι οι freelancers που εξειδικεύονται στο συγκεκριμένο αντικείμενο θα λάβουν αυτόματα μια ειδοποίηση για να ελέγξουν το αίτημα σου και να υποβάλλουν την προσφορά τους. Διάλεξε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου, ολοκλήρωσε την αγορά σου και είσαι έτοιμος. Η παραγγελία σου θα παραδοθεί εντός της προθεσμίας που έχεις ορίσει και θα μπορείς να ελέγξεις αλλά και να επιβεβαιώσεις την ποιότητά της καθώς είσαι προστατευμένος από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων koalla καθ΄ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας σου με έναν freelancer.

Πως να διαλέξω freelancer?

Στο koalla εσύ διαλέγεις τον freelancer της επιλογής σου για να εξασφαλίζεις πάντα ένα οικονομικό και ταυτόχρονα ποιοτικό αποτέλεσμα. Για να κάνεις τη σωστή επιλογή freelancer σου προτείνουμε να ελέγχεις πάντα το προφίλ αλλά και τις αξιολογήσεις πελατών που ο ίδιος έχει λάβει στις προσφορές του από προηγούμενες ολοκληρωμένες παραγγελίες. Εάν εξακολουθείς να έχεις απορίες ή χρειάζεσαι περαιτέρω διευκρινήσεις για κάποια προσφορά μην διστάσεις να στείλεις μήνυμα στον freelancer που σε ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο κουμπί ‘Επικοινωνία’ στη σελίδα της προσφοράς που σε ενδιαφέρει.

Είσαι έτοιμος να συμμετάσχεις στο koalla?