Fraud Blocker

Βιογραφικό

Υπηρεσίες Επεξεργασίας Εικόνων

Καλωσορίσατε  στο προφίλ μου.

Είμαι αφοσιωμένος στη δημιουργία εντυπωσιακών και επαγγελματικών εικόνων που θα αναδείξουν την αισθητική σας και θα καταλάβουν το ενδιαφέρον του κοινού σας.

Τι προσφέρω:

  1. Επεξεργασία Φωτογραφιών: Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με επαγγελματική επεξεργασία που περιλαμβάνει ρύθμιση φωτεινότητας, χρωματική ισορροπία, καθαρισμό, και εφέ για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

  2. Αφαίρεση Φόντου: Δημιουργήστε εικόνες με διαφανές φόντο ή αφαιρέστε φόντο για να εντυπωσιάσετε με επαγγελματικές και καθαρές εικόνες προϊόντων ή προσωπικών φωτογραφιών.

  3. Διόρθωση Εικονικών Ελαττωμάτων: Απαλλαγείτε από ελαττώματα όπως σημάδια, ρυτίδες ή ατέλειες στις φωτογραφίες σας για μια άψογη εμφάνιση.

  4. Δημιουργία Συνθέσεων: Συνδυάστε διάφορες εικόνες για να δημιουργήσετε μια μοναδική σύνθεση που θα εντυπωσιάσει.

  5. Δημιουργία Εικονογραφήσεων και Σχεδίων: Δημιουργήστε πρωτότυπα σχέδια και εικονογραφήσεις για περιεχόμενο σε βιβλία, περιοδικά, ιστοσελίδες και πολλά άλλα.

Είτε χρειάζεστε επεξεργασία για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματικές ανάγκες, είμαι εδώ για να καλύψω τις ανάγκες σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες επεξεργασίας εικόνων.

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να ξεκινήσω τη δημιουργία των εντυπωσιακών εικόνων σας!

Υπηρεσίες του χρήστη Freelancer-505357

255456Επεξεργασία Εικόνας 255456Επεξεργασία Εικόνας
Επεξεργασία Εικόνας
Τιμή 15€