Γίνε Freelancer

Θέλεις να δουλεύεις για τον εαυτό σου από όπου και αν βρίσκεσαι;

Μπες και εσύ στην πρώτη πλατφόρμα για freelancers στην Ελλάδα! Στο koalla έχεις τη δυνατότητα να μετατρέψεις τις γνώσεις, το ταλέντο ή ακόμα και το χόμπι σου σε μία μόνιμη πηγή εσόδων. Είμαστε εδώ για να σου παρέχουμε ασφάλεια, προστασία και έγκαιρες πληρωμές ώστε να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο χωρίς την επιβολή υπέρογκων χρεώσεων και προμηθειών. Αν διαθέτεις την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να μπεις στην ομάδα των freelancers μας μην περιμένεις άλλο... Εγγράψου δωρεάν στην πλατφόρμα μας, δημιούργησε τις προσφορές σου και κέρδισε χρήματα αξιοποιώντας αποτελεσματικά τις γνώσεις σου.


Πως δουλεύει:

Στο koalla σου δίνουμε τη δυνατότητα να έρθεις σε απευθείας επαφή με πληθώρα πελατών και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου απ' όπου και αν βρίσκεσαι και όποια στιγμή θελήσεις.

Ξεκίνα με την εγγραφή σου εισάγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με τις δεξιότητες και την εμπειρία σου στο Digital Marketing και όχι μόνο. Μην ξεχνάς πως σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης μας, απαγορεύεται να συμπληρώσεις την επωνυμία μιας εταιρίας ή οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία. Για την επιτυχή πληρωμή σου από την ομάδα μας είναι απαραίτητο να διαθέτεις PayPal λογαριασμό και να τον εισάγεις στο σχετικό πεδίο κατά την εγγραφή σου (για να δημιουργήσεις δωρεάν και εύκολα ένα PayPal λογαριασμό μπορείς να ακολουθήσεις αυτό τον Οδηγό Δημιουργίας PayPal). Στη συνέχεια, ανέβασε μία νέα προσφορά για τη ψηφιακή υπηρεσία που προσφέρεις δίνοντας μία λεπτομερή περιγραφή και σύντομα θα προβληθεί σε χιλιάδες νέους υποψήφιους πελάτες που θα μπορούν να την αγοράσουν άμεσα. Σε κάθε προσφορά μπορείς να προσθέσεις εικόνες από δείγματα δουλειάς σου αλλά και ειδικές οδηγίες προς τους πελάτες σου που θα λαμβάνουν μόλις αγοράσουν την προσφορά σου. Αν πάλι διαθέτεις πολλά ταλέντα, δημιούργησε περισσότερες από μία προσφορές για να καλύψεις όλο το εύρος των ικανοτήτων σου. Ωστόσο, θυμήσου να είσαι απόλυτα ακριβής σχετικά με τις υπηρεσίες που μπορείς να προσφέρεις και τον ακριβή χρόνο παράδοσης ώστε οι πελάτες σου να γνωρίζουν ακριβώς τι θα παραλάβουν μετά την πληρωμή τους.

Επιπλέον, για να σε διευκολύνουμε, έχουμε δώσει την επιλογή στους πελάτες μας να αναρτούν οι ίδιοι ένα αίτημα για κάθε ψηφιακή τους ανάγκη όταν δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν στο koalla. Μη ξεχνάς λοιπόν να ελέγχεις συστηματικά τα αιτήματα που υποβάλλονται στην πλατφόρμα μας για να μπορείς να δώσεις την προσφορά σου μόνο στα αιτήματα πελατών που καλύπτουν τα κριτήριά σου. Για τη δική σου ευκολία, για κάθε νέο αίτημα που ανεβαίνει στο αντικείμενο σου θα λαμβάνεις μία ειδοποίηση μέσω email. Για κάθε προσφορά που δίνεις σε μια παραγγελία που σε ενδιαφέρει, ο πελάτης ενημερώνεται αυτόματα και μπορεί να αγοράσει κατευθείαν την προσφορά σου ή να ξεκινήσει μία online συνομιλία μαζί σου μέσω chat.Για την ασφάλεια σου, πριν ξεκινήσεις μία συνεργασία με έναν πελάτη θα πρέπει πρώτα ο πελάτης να αγοράσει την προσφορά σου στο koalla προκαταβολικά ώστε να είσαι καλυμμένος πως η πληρωμή σου θα πραγματοποιηθεί μετά την παράδοση της παραγγελίας. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά της προσφοράς σου από τον πελάτη θα λάβεις αυτόματα μία ειδοποίηση μέσω email και η παραγγελία σου θα εμφανιστεί στην καρτέλα ‘Ενεργές Πωλήσεις’ στο προφίλ σου.

Και τέλος μην ξεχνάς... Είναι απαραίτητο να αποσύρεις μία προσφορά σου σε περίπτωση που δεν είσαι πλέον διαθέσιμος να την ολοκληρώσεις, καθώς οι πελάτες μπορούν να αποδεχτούν και να αγοράσουν μία ανοιχτή προσφορά ανά πάσα στιγμή το θελήσουν.


Πρόοδος και Επικοινωνία:

Για την αποτελεσματική συνεργασία με τους πελάτες σου προσπάθησε να διατηρήσεις μία αποτελεσματική και έγκαιρη επικοινωνία. Μέσω της chat συνομιλίας, μπορείς να αποστείλεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ταυτόχρονα να ζητήσεις χρήσιμες διευκρινήσεις αλλά και να ενημερώνεις τον πελάτη σου για την εξέλιξη της παραγγελίας του. Θυμήσου μόνο ότι για την ασφάλεια όλων των χρηστών μας απαγορεύεται η οποιαδήποτε ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων όπως email, τηλέφωνο, skype, με τους πελάτες σου.

Πριν προχωρήσεις στην αποστολή του ολοκληρωμένου έργου στον πελάτη σου βεβαιώσου ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του καθώς κάθε πελάτης στην πλατφόρμα μας έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί έως και δύο φορές τροποποίηση της παραγγελίας αν δεν είναι ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, φρόντισε να παραδίδεις όλες τις παραγγελίες σου σύμφωνα με την διορία που έχεις ορίσει για να αποφύγεις πιθανές ακυρώσεις. Τέλος, αφού ο πελάτης σου εγκρίνει το έργο που παρέλαβε και αποδεχθεί την παράδοση της παραγγελίας του, η πληρωμή σου θα απελευθερωθεί αυτόματα επτά (7) ημέρες μετά την τελική παράδοση στον πελάτη

.Και για την ασφάλειά σου μη ξεχνάς... ο πελάτης έχει ήδη προπληρώσει για την παραγγελία του στο koalla πριν ακόμα ξεκινήσεις να δουλεύεις!


Χρεώσεις / Προμήθειες:

Τώρα μπορείς να εργάζεσαι ως freelancer χωρίς να ανησυχείς για τη διαδικασία έκδοσης παραστατικών και λοιπών εισφορών καθώς εμείς αναλαμβάνουμε πλέον τα πάντα για κάθε συναλλαγή σου με έναν πελάτη στο koalla.

Για κάθε νέα παραγγελία που θα κερδίζεις στην πλατφόρμα μας, το koalla θα εκδίδει και αποστέλλει αυτόματα τη νόμιμη απόδειξη στον πελάτη σου. Η παρακράτηση της εταιρίας μας αντιστοιχεί στο 15% της συνολικής αξίας κάθε συναλλαγής. Ωστόσο θυμήσου: όσο ανεβαίνεις επίπεδο freelancer τόσο μειώνεται το ποσό παρακράτησης της εταιρίας μας ενώ παράλληλα εξασφαλίζεις μοναδικά προνόμια που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις μεγαλύτερο εισόδημα. Το έψαχνες; Το κάναμε για εσένα ξεκάθαρα χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς ψιλά γράμματα και χωρίς περιττές καθυστερήσεις!

Η αφαίρεση προμήθειας 15% θα γίνεται αυτόματα από την τελική αξία της παραγγελίας κατά την πληρωμή προς τον freelancer.


Ασφαλείς Πληρωμές:

Αφού ολοκληρώσεις μία παραγγελία ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή σου από τo koalla. Για λόγους ασφαλείας δίνουμε σε όλους τους πελάτες μας ένα περιθώριο ώστε να ελέγξουν τη δουλειά του freelancer και να αιτηθούν τυχών τροποποιήσεις.

Όλες οι πληρωμές των freelancers πραγματοποιούνται μέσω PayPal, τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο online αγορών παγκοσμίως. Για την επιτυχή πληρωμή σου από την ομάδα μας είναι απαραίτητο να διαθέτεις PayPal λογαριασμό και να τον εισάγεις στο σχετικό πεδίο κατά την εγγραφή σου. Οι πληρωμές των freelancers πραγματοποιούνται αυτόματα επτά (7) ημέρες μετά την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας από τον πελάτη. Η πληρωμή σου θα γίνει στο PayPal λογαριασμό σου και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στο PayPal Balance (υπόλοιπο) του λογαριασμού σου όπου θα μπορείς άμεσα να τα μεταφέρεις στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό σου ή να πραγματοποιήσεις μία νέα αγορά μέσω PayPal. Για λόγους ασφαλείας η πλατφόρμα μας δεν δέχεται εγγραφές από freelancers χωρίς PayPal emailγια τις επιτυχείς πληρωμές σε αυτούς. Δεν έχεις λογαριασμό PayPal; Κάνε κλικ στο παρακάτω χρηστικό οδηγό δημιουργίας λογαριασμού PayPal που βρήκαμε για εσένα για να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα το προσωπικό PayPal σου.


*Η ομάδα του koalla δεν θα σου ζητήσει ποτέ επιπλέον προσωπικά στοιχεία όπως τον κωδικό για το PayPal λογαριασμό σου ή τα στοιχεία της Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας σου. Σε περίπτωση που σου ζητηθούν περαιτέρω προσωπικά στοιχεία εκ μέρους του koalla, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα.


Σχόλια και Βαθμολογία:

Όσες περισσότερες παραγγελίες ολοκληρώνεις επιτυχώς και εντός προθεσμίας στην πλατφόρμα μας τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνεις επίπεδο koalla και εξασφαλίζεις μοναδικά προνόμια που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις μεγαλύτερο εισόδημα! Επιπλέον, κάθε φορά που θα παραδίδεις μία παραγγελία, θα λαμβάνεις ένα σχόλιο με βαθμολογία από 1 έως 5 αστέρια για την δουλειά σου. Έτσι, θα δημιουργήσεις ένα ισχυρό προφίλ και θα δώσεις τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες να εμπιστευτούν την ποιότητα των online υπηρεσιών σου και να αποφασίσουν να προσλάβουν εσένα για την ψηφιακή ανάγκη τους.


Πριν την εγγραφή σου ως freelancer, είναι απαραίτητο να αφιερώσεις τον κατάλληλο χρόνο για να διαβάσεις τους “Όρους και Προϋποθέσεις για freelancers”. Η πολιτική του koalla είναι πολύ αυστηρή για την ποιότητα των online υπηρεσιών που προσφέρονται από όλους τους συνεργάτες μας καθώς και την τήρηση των προθεσμιών και σε περίπτωση παραβίασης τους επιβάλλονται σοβαρές κυρώσεις.


Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες και εσύ στη μεγαλύτερη ομάδα ψηφιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα!